Ситуацията пред последните няколко дни се промени драматично. Това коментира пред

...
Ситуацията пред последните няколко дни се промени драматично. Това коментира пред
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Стана драматично

Ситуацията пред последните няколко дни се промени трагично. Това коментира пред БНР Андрей Гюров, народен представител от ПП-ДБ.

Ясно сме декларирали, че няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ с кандидат-премиер Мария Габриел, уточни той.

И посочи, че няма да премислят позицията си, даже да им бъде дадена опция да предложат свои специалисти в проекто-правителството на ГЕРБ.

" Ние сме в политиката не за празни кутийки или цялостни чекмеджета, а с цел да отстояваме своите правила. Последните обстановки, които виждаме в едни от най-висшите институции на страната, демонстрират и за какво тази кардинална позиция е вярната ".

" Трябва да отчетем, че има трагична смяна на обстановката в страната през последната седмица, в която разнообразни магистрати се занимават с това да насочат закани един на различен и да си повдигат обвинявания. И то пред очите на целия български народ ", сподели той.

Гюров добави, че заради " новата информация, която излезе в медиите, и предвид на нападките сред висши магистрати и участници в политическия живот на страната, ще проведем нови диалози с всички политически партии и ще забележим дали това ще предпостави промени във формата и състава на държавното управление, което сме предложили ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР